Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Beskrivning:
Äsperödsskolan är en F- 6 skola med ca 260 elever. Den ligger i östra Uddevalla med närhet till skog och mark där vi har en egen skolskog.  Personalen som arbetar här,  är behörig och engagerad. När våra elever gått ut skolan vill vi att de har goda studieresultat, har känt gemenskap och glädje både med kamrater och personal och är kreativa och nyfikna på livet. Vill du vara med att utveckla vår skola? - Du är då välkommen att söka vår tjänst.

Arbetsuppgifter:
Du skall ha behörighet att arbeta i f-6. Du kommer att ingå i ett arbetslag med f-3 lärare samt  speciallärare och studiehandledare. Du kommer vara klasslärare och dela klassen tillsammans med en annan lärarkollega. 

Kvalifikationer:
Lärarexamen med inriktning mot yngre åldrar.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs för att fungera väl inom yrket som exempelvis personlig mognad och flexibilitet.

Det goda samarbetet mellan kollegor, vårdnadshavare och elever är viktigt för oss. Vi vill att du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation, mål och resultat.  Du har egenskaper som innefattar både struktur och kreativitet.
Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument och arbetar med formativ bedömning som en självklar del av undervisningen. Ikt är något som är en naturlig del i vår undervisning så det är ett stort plus om den kunskapen finns och intresse för att lära sig.  Du ska naturligtvis ha ett intresserad av att utveckla skolan till en positiv plats för alla.

Villkor: Rekrytering sker löpande vilket betyder att du kan bli kontaktad för intervju innan ansökningstiden går ut.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2016-08-14
Löneform Enl avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/420
Kontakt
  • Maria Dahlgren / Rektor, 0522-69 66 22
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0522-69 80 85
  • Lärarnas riksförbund, 0522-69 80 86
Publicerat 2017-06-19
Sista ansökningsdag 2017-07-03

Tillbaka till lediga jobb