Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Beskrivning
Sandersdalsskolan med ca 280 elever varav ca 220 på fritidshem, är F-5 skola som ligger centralt i Uddevalla. Skolan är organiserad i två klasser i varje årskurs.

Vår skolgård med kullar av lövskog gränsar till Sandersdalars naturområde. Goda bussförbindelser via stadsbussarna finns.
Personal i grundskolan och fritidshem arbetar tillsammans i arbetslag.

Vi arbetar tillsammans mot gemensamma utvecklingsmål på verksamhets-, grupp- och individnivå.
Skolan har fantastiska elever och personal med rätt behörighet och stor kompetens vilket tillsammans ger eleverna en god start i lärandet för en gynnsam utveckling.

Arbetsuppgifter
Du skall arbeta som lärare med undervisning i yngre åldrar, främst med elever i år F-3. Du kommer att ha klassläraransvar för ett antal elever i åk 2. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare i grundskolan och fritidshemmet.

Du skall vara en del i arbetslagets och skolans utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer
Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs för att fungera väl inom yrket som exempelvis personlig mognad och flexibilitet.

Du är serviceinriktad med fokus på samarbete med kollegor, vårdnadshavare och elever. Du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation, mål och resultat. Du har egenskaper som innefattar både struktur och kreativitet.

Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument och arbetar med formativ bedömning som en självklar del av undervisningen.

Du skall ha god vana med digital verktyg och se digitala lärprocesser som ett naturligt arbetssätt.

Du är intresserad av att utveckla skolan till en positiv plats för alla.

Villkor
Tjänsten kräver lärarlegitimation med inriktning mot grundskolans tidigare skolår.

Tjänsten är tillsvidare heltid 100%. Under läsåret 18/19 är den förlagd i årskurs 2. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan komma att ske under ansökningstiden.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/346
Kontakt
  • Lil Olsson, 070 5 664803
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet , 0522-69 80 85
  • Lärarnas Riksförbund, 0522-69 80 86
Publicerat 2018-06-25
Sista ansökningsdag 2018-07-31

Wróć do ofert pracy