Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Dalabergsskolan ligger i stadens norra stadsdelar med närhet till naturen. Skolan är mångkulturell och här får du möjlighet att möta och arbeta med elever som är flerspråkiga och har olika kulturella bakgrunder.

Vi bedriver medvetet och strukturerat utvecklingsarbete utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Vi har höga förväntningar på varandra och stor tilltro till att alla elever kan och ska lyckas. Vi är engagerade och samarbetar kring att varje elev ska ha en så god kunskapsutveckling som möjligt. Arbetet genomsyras av ett språkinriktat arbetssätt i alla ämnen. Digitala lärprocesser är ett dagligt inslag i vår undervisning samt att noggrant planera och följa upp undervisningen utifrån BFL, bedömning för lärande.

Arbetsuppgifter:
Du skall arbeta som musiklärare elever i tidigare åldrar. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra lärare i årskurs F-5. Du skall bidra till skolans utvecklingsarbete vad gäller språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och formativt förhållningssätt.

Kvalifikationer:
Tjänsten kräver lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik. Du vill utveckla musikämnet och du har förmåga att införliva musikens kreativitet och skaparglädje i andra ämnen.

Du har ett förhållningssätt där du utgår från styrkorna hos individen. Att arbeta språk- och kunskapsutvecklande samt med formativ bedömning är en självklar del av din undervisning. Du bidrar till att alla elever får en undervisning som leder till bästa möjliga lärande och utveckling. Du ser digitala lärprocesser som ett självklart verktyg för att alla elever ska kunna lyckas och det är en naturlig del av din undervisning. Du bidrar till att utveckla skolan till en positiv plats för alla. Du har god förmåga att bygga goda relationer med kollegor, vårdnadshavare och elever. Du är en god ledare med tydlighet i kommunikation, mål och resultat.  Du är strukturerad och arbetar systematiskt och lösningsfokuserat. Du brinner för elevernas lärande och trivs med att arbeta i arbetslag och du gillar utmaningar. 

Förutom behörighet, lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna och färdigheter som vi bedömer krävs för att fungera väl inom yrket som exempelvis, kreativitet, engagemang och flexibilitet.

Intervjuer kommer att hållas löpande.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40-50%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/200
Kontakt
  • Catarina Tenggren, Rektor, 0522-69 66 55
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0522-69 80 85
  • Lärarnas Riksförbund, 0522-69 80 86
Publicerat 2018-04-09
Sista ansökningsdag 2018-04-22

Terug naar vacatures