Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Beskrivning

Uddevalla Gymnasiesärskola söker en speciallärare/Lärare med lärarlegitimation för gymnasiesärskolans nationella program Skog, Mark och Djur med inriktning mot lantbruk men också närliggande program så som delar av Fastighet, Anläggning och Byggnation. Meriterande är om läraren vi söker har något eller några teoretiska ämnen så som t.ex. i SO-ämnen i sin lärarlegitimation och kan undervisa i dessa ämnen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en varierande tjänst med ämnen på nationella program. Tjänsten innebär mycket samarbete med lärare, habiliteringspersonal, personliga assistenter, föräldrar m.fl. vilket innebär att en god förmåga till samarbete är av yttersta vikt.

Kvalifikationer

Förutom pedagogisk examen som speciallärare/lärare med lärarlegitimation ser vi gärna att du har god ledarförmåga och är en tydlig organisatör i arbetet som lärare.

Du har goda kunskaper om autism med dokumenterat goda kunskaper i förtydligande pedagogik samt TAKK generellt.

Du har kunskap och intresse för utvecklingsarbete, inom didaktik/pedagogik, formativ bedömning. Vi förutsätter också att du har adekvata IT-kunskaper.

VillkorAnställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/162
Kontakt
  • Ulf Nilsson, 0522 69 74 39
Facklig företrädare
  • Annika Johannesson, 0522 69 72 32
Publicerat 2018-03-28
Sista ansökningsdag 2018-04-27

Terug naar vacatures