Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Beskrivning

Uddevalla Gymnasiesärskola söker två speciallärare med lärarlegitimation för gymnasiesärskolans individuella program.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en varierande tjänst med ämnen på individuellt program. Tjänsten innebär mycket samarbete med lärare, habiliteringspersonal, personliga assistenter, föräldrar m.fl. vilket innebär att en god förmåga till samarbete är av yttersta vikt.

Kvalifikationer

Förutom pedagogisk examen som speciallärare/specialpedagog med lärarlegitimation ser vi gärna att du har god ledarförmåga och är en tydlig organisatör i arbetet som lärare.

Du har goda kunskaper om autism med dokumenterat goda kunskaper i förtydligande pedagogik samt TAKK generellt.

Du har kunskap och intresse för utvecklingsarbete, inom didaktik/pedagogik, formativ bedömning. Vi förutsätter också att du har adekvata IT-kunskaper.

VillkorAnställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/160
Kontakt
  • Ulf Nilsson/Rektor, 0522-69 74 39
Facklig företrädare
  • Annika Johannesson, 0522-69 72 32
Publicerat 2018-03-28
Sista ansökningsdag 2018-04-27

Terug naar vacatures