Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla.  Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Beskrivning
Torggatan är en gruppbostad enligt LSS i centrala Uddevalla med sex boende. Arbetsgruppen består av sex personal som arbetar dag, kväll, helg och natt.

Schemalagt dygnsarbete med sovande jour.  

Torggatan ingår i en Intraprenad med tre andra gruppbostäder i Uddevalla vilket syftar till ökad delaktighet för personal och brukare. Samarbete mellan enheterna förekommer.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att ge individuellt anpassat stöd i en trygg och stimulerande miljö utifrån varje persons enskilda behov. Stöd vid kontakter med daglig verksamhet, familj, vänner samt att uppmuntra till och stödja i fritidsaktiviteter. I arbetet ingår omsorg, ADL, sjukvårdande uppgifter på delegation från sjuksköterska, dokumentation och alla i ett hem förekommande arbetsuppgifter såsom städning, tvätt, inköp och matlagning. Vi har ett reflekterande arbetssätt som styrs av individuellt anpassade genomförandeplaner med brukarens behov och önskemål i fokus.

I rollen som stödpedagog ska du arbeta för ett pedagogiskt förhållningssätt  Du ska söka ny kunskap och kunna inta en reflekterande roll, samt vara en förebild för dina stödassistentkollegor.

Kvalifikationer
KY/YH-utbildning inom området funktionsnedsättning eller högskoleutbildning utifrån vad arbetsgivaren bedömer som adekvat inom området. Minst 200 yrkeshögskolepoäng eller 60 högskolepoäng. Du ska ha genomgått eller kommer att genomgå utbildning för läkemedelsdelegation.

Arbetet kräver personliga egenskaper såsom ett sympatiskt och pedagogiskt förhållningssätt, god samarbetsförmåga, stresstålighet, förmåga att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Det är också viktigt att du har en positiv människosyn, att du är flexibel och lyhörd. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och text då du kommer att dokumentera i dokumentationssystemet Procapita.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med personer med varierande intellektuella funktionsnedsättningar och utmanande beteende samt har kunskap om tydliggörande pedagogik.Socialtjänsten kräver vid vissa tjänster att den som erbjuds anställning skall visa utdrag från belastningsregister och misstankeregister innan anställning.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 98,5%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/589
Kontakt
  • Per Andersson, 0522-69 82 90
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0522-69 60 00
Publicerat 2017-10-06
Sista ansökningsdag 2017-11-05

Terug naar vacatures