Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Västerskolan söker lärare i bd + annat ämne

Arbetsuppgifter:

Vi på Västerskolan ser nu fram emot kommande läsår och behöver fler kompetenta lärare. Vi söker dig med behörighet att undervisa i bild och annat ämne och som lockas av utmaningen att tillsammans med kollegor utveckla och utvecklas.

Inom ramen för vårt utvecklingsarbete samarbetar vi med Skolverkets Samverkan för bästa skola och vi ser fram emot att till hösten dra igång vårt gemensamma arbete.

Låter inte det spännande? Hör av dig så kan vi berätta mer!

Kvalifikationer:                      

- Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i bild i årskurserna 6-9

- Du har god kunskap om skolans styrdokument. Din undervisning präglas av ett elevnära och individanpassat arbetssätt och du ser bedömning för lärande och digitala verktyg som en naturlig del i ditt uppdrag

- Du har erfarenhet av ämnesövergripande undervisning och vill tillsammans med kollegor utveckla Västerskolans arbete utifrån det

- Du har erfarenhet av arbete med olika metoder och verktyg inom lärande

- Du har hög kompetens vad gäller pedagogiskt ledarskap, samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor samt har ett salutogent förhållningssätt till elever och lärande.

- Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

 

Beskrivning:

Västerskolan arbetar för en skola på riktigt, där eleven upplever skolan som meningsfull, relevant och där eleven är medskapare i sin egen lärprocess. Undervisningen ska ha ett verklighetsnära innehåll som motiverar och engagerar eleverna genom att ta vara på deras nyfikenhet och kreativitet. Eleven ska uppfatta sin undervisning och skolgång som värdeskapande och förstå sitt ansvar och sin möjlighet till inflytande och påverkan i relation till omvärlden.

Västerskolan är en 4-9 skola med drygt 500 elever, som ligger centralt i Uddevalla. Vi har gångavstånd till regionala järnvägs- och bussförbindelser. Skolan har förutom vanliga klasser en musikprofil år 4-9.

 

Övrigt:

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas.

 

 Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/252
Kontakt
  • Christina Öberg, 0522-697101
  • Annika Egle Svensson, 0522-697105
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0522-698085
  • Lärarnas Riksförbund, 0522-698086
Publicerat 2018-05-09
Sista ansökningsdag 2018-05-30

Tilbage til Ledige stillinger