Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Beskrivning
Ramnerödskolan är en 6-9 skola, som på några års sikt kommer att bli en F-9 skola. Vi undervisar också elever från Hovhult- och Norrskolan i hemkunskap. På skolan arbetar en lärare i hem och konsumentkunskap, och du kommer att få möjlighet att samarbeta med henne, i ämnets utveckling.

På Ramnerödsskolan har vi en gemensam idé som alla som jobbar här delar. Vi tror på höga förväntningar och en gemensam struktur, där ramen kring alla lektioner ser likadant ut. Vi är en modellskola för Quadriceps i Sverige.

Arbetsuppgifter
Jobba tätt tillsammans med skolans andra hem och konsumentkunskapslärare och i arbetslaget.

Kvalifikationer
Det är önskvärt att du har erfarenhet av språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/244
Kontakt
  • Björn Nilsson, 0522-696621
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0522-698085
  • Lärarnas Riksförbund, 0522-698086
Publicerat 2018-05-07
Sista ansökningsdag 2018-05-27

Tilbage til Ledige stillinger