Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Beskrivning
Lane-Ryrs förskola är lantligt belägen, 10 minuters bilväg från Uddevalla, med skogen inpå knuten. Förskolan har idag 60 barn fördelade på fyra grupper som är indelade i yngst, mellan och äldst. 

Sedan 2011 har vi en pågående utveckling av vår organisation. Vi är förskolan där det rör på sig och tanken att vi alltid kan bli bättre är stark. Det vi har i fokus just nu är Trygghet, Genus och Estetiska lärprocesser.

Till hösten kommer vi att fortsätta vår spännande resa att tillsammans med Lane-Ryrs skola utveckla en tydlig röd tråd förskola-skola.

Vi ser med nyfikenhet fram emot att få träffa dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet. 

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för måltiderna på förskolan. I arbetsuppgifterna ingår förberedelse, uppdukning och efterarbete av måltider. Du arbetar nära barngruppen och inkluderar barnen i ditt arbete. Uddevalla kommuns förskolor arbetar med Måltidspedagogik. Måltiden är en viktig pedagogisk miljö på förskolan. 

Kvalifikationer
Förutom behörighetskravet, Livsmedelsteknisk utbildning och/eller Barnskötarutbildning, så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs för att man skall fungera bra inom yrket som ex. personlig mognad m m.

Några kvalifikationer som vi ser som särskilt viktiga är:

  • God flexibilitet, samarbete, ansvarskänsla och hjälpsamhet
  • Erfarenhet av att arbeta på förskola
  • En stor portion nyfikenhet.

Villkor
Tjänsterna kommer att tillsättas efter erforderliga beslut har fattats.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/364
Kontakt
  • Martin Svärd/Förskolechef, 0522-69 66 19
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0522-696000
Publicerat 2018-07-05
Sista ansökningsdag 2018-08-03

Zurück zu Stellenangeboten